ما کی هستیم ؟Kush jemi ne ?من نحن ؟Who are we ?Кто мы ?مونږ څوګ یو ؟ - Ვინ ვართ ჩვენ ? - Хто ми ? - Biz Kimiz ?

Présentation multilingue

Shqip / Albanais

Qendra e Shëndetit Osiris u drejtohet gjithë mërgimtarëve të cilët janë përballur me dhunën ekstreme të shkaktuar nga njeriu. Ky keqtrajtim mund të jetë përjetuar në vendin e origjinës, por gjithashtu edhe gjatë rrugëtimit të mërgimit deri në Francë. Mbërritja në Francë karakterizohet gjithashtu nga jo stabiliteti, veprimet administrative të ndërlikuaura dhe pritja sjellin përjetimin e një ndjenje të fortë pasigurie.

Përjetimi i ngjarjeve të tilla shkakton një vuajtje të madhe. Kjo vuajtje shfaqet nganjëherë me shenja invaliduese, siç janë pagjumësia, ëndrat e këqija, imazhe pushtuese dhe të pa kontrollueshme, ndryshime të humorit, dhimbje në trup … Qendra e Shëndetit Osiris është një vend pritjeje, dëgjimi dhe përkujdesje për trajtimin e kësaj vuajtjeje. Konsultat janë falas dhe pa kushte nga statusi administrativ. Ndjekjet mund të jetë inviduale, në çift, në familje apo në grupe. Takimet zhvillohen me prezencën e një përkthyesi në gjuhën e zgjedhur nga pacienti.

Ekipi i qendrës përbehet nga : pritesi, dy asistentë social, përkthyes, një osteopat, një psikiatër dhe katër psikologë. I gjithë ekipi i nënshtrohet sekretit mjeksor dhe profesional.

Osiris është shoqatë e pavarur nga Shteti. Për të përfituar një ndjekje në Qendrën e Shëndetit, lutemi të na kontaktoni me ane te telefonit : çdo të enjte nga 14h00 –16h00. Tel : 07.69.79.78.38

English / Anglais

Osiris health centre provides care for exiled people who have faced intentional, human induced extreme violence. These persecutions will have taken place in the country of origin and also often during the migratory journey towards France. Arrival in France usually involves uncertain living conditions and long, slow administrative procedures which lead to a strong sense of insecurity. To experience such events brings great suffering, which is often accompanied by disabling symptoms such as sleeplessness, nightmares uncontrollable invasive images, sudden mood changes, body pains…

Osiris is an aid centre which offers assistance and care that can treat this suffering. Appointments are free and available to all regardless of administrative status. Consultations are offered for individuals, couples, families or for groups. They take place in the presence of an interpreter in the chosen language of the person concerned. The working team at Osiris is made up of; a receptionist, two social assistants, an osteopath, a psychiatrist and four psychologists. All members of the team observe professional and medical confidentiality. Osiris is an association which is fully independent of the state.

To access help from the centre you can call this number 07 69 79 78 38. Which is available every Thursday afternoon from 2 till 4 pm.

العربية / Arabe

يستهدف مركز أوزيريس رعاية الأشخاص المنفيين الذين واجهوا أعمال عنف شديدة من صنع الإنسان. تم ارتكاب هذه الاضطهادات في بلدهم الأصلي، ولكن أيضًا في كثير من الأحيان أثناء رحلة المنفى إلى فرنسا.

ويتسم الوصول إلى فرنسا أيضًا بعدم الاستقرار والإجراءات الإدارية المعقدة والانتظار، مما يديم شعورًا قويًا بعدم الأمان.

تجربة مثل هذه الأحداث تسبب معاناة كبيرة. وتتجلى هذه المعاناة أحيانًا في أعراض معيقة، مثل الأرق، والكوابيس، والصور الدخيلة التي لا يمكن السيطرة عليها، وتقلب المزاج، وآلام الجسم، وما إلى ذلك.

ويعد مركز أوزوريس مكانًا للترحيب والاستماع والرعاية لعلاج هذه المعاناة.

الاستشارات مجانية وبدون شروط الوضع الإداري. يمكن أن تكون المتابعة فردية أو زوجية أو عائلية أو جماعية. تتم المقابلات بحضور مترجم باللغة التي يختارها المريض.

يضم فريق المركز: موظفة استقبال، أخصائيين اجتماعيين، مترجمين فوريين، طبيب عظام، طبيب نفسي، وأربعة أخصائيين نفسيين.

يخضع الفريق بأكمله للسرية الطبية والمهنية. أوزوريس جمعية مستقلة عن الدولة.

للاستفادة من المتابعة في مركز الرعاية يرجى التواصل معنا على خط المداومة: كل يوم خميس من الساعة 2:00 ظهراً إلى 4:00 عصراً – على الرقم: 07.69.79.78.38

دری / Dari

مرکز درمان اوزیغیس برای افراد تبعیدی است که با خشونت های شدید ساخته دست بشر مواجه شده باشند. این آزار و شکنجه در کشور اصلی اش و همچنین اغلب در طول سفر تبعید به فرانسه انجام شد باشد.

ورود به فرانسه نیز با بی‌ثباتی، کارهای پیچیده اداری و انتظار مشخص می‌شود و احساس شدید ناامنی را تداوم میبخشد‌.

تجربه چنین وقایعی باعث رنج زیادی می شود. این رنج گاهی به صورت علائم ناتوان کننده مانند بی خوابی، کابوس، تصاویر غیرقابل کنترل، احساسات ناامنی شدید، دردها در بدن و غیره ظاهر می شود.

مرکز درمان اوزیغیس مکانی برای استقبال، شنیدن و مراقبت برای درمان این رنج میباشد.

مشاوره رایگان و بدون شرایط وضعیت اداری می باشد. پیگیری ها می تواند فردی، زوجی، خانوادگی یا گروهی باشد. مصاحبه ها با حضور مترجم به زبان انتخابی بیمار صورت میګیرد.

تیم مرکز شامل: یک مسئول پذیرش، دو مددکار اجتماعی، ترجمان ها، یک استئوپات (شکسته بند پیشرفته)، یک داکتر روانی و چهار روانشناس میباشد.

تمام تیم تابع محرمیت طبی و مسلکی میباشند. اوزیغیس یک انجمن مستقل از دولت میباشد.

برای بهره برداری از پیگیری در مرکز درمان، لطفآ از طریق تیلیفون  هر پنجشنبه از ساعت ۲ بعد از ظهر الی  ۴ بعد از ظهر  به شماره ۰۷۶۹۷۹۷۸۳۰ با ما تماس بگیرید.

پښتو / Pachto

د درملنی مرکز

د اوزیغیس د درملنی مرکز د هغو جلاوطنو خلکو لپاره دی چې  هغوی تاوتریخوالی سره مخامخ شوی وه او ذکر شوی تاوتریخوالی د انسان لخوا  ورباندی شوی وی. دا ځورونی په اصلي هیواد کې پر باندی ترسره شوي وی اما ډیری وختونه فرانسې ته د جلاوطنۍ په سفر کې هم ځورلی شوی ویې.

کله چی فرانسې ته ورسیږی بی ثباتی، پیچلي اداري کارونه او انتظار سره مخامخ کیږی، چې د ناامنۍ قوي احساس ورته ایجاد کیږی.

د داسې پیښو تجربه کول د لوی زجر یا رنځ لامل کیږي. دا رنځ ځینې وختونه د معلولیت نښو کې څرګندیږي، لکه بې خوبۍ ، په خوب کی ډاریدل، نه کنټرول کیږدونکی انځورنه، د مزاج بدلون او په ځان کی د دردونه شتون او داسې نوری نښی.

د اوزیغیس د درملنی مرکز د اوریدلو او د دې رنځ د درملنې لپاره د ښه راغلاست ځای دی.

درملنه وړیا دي او پرته د اداري وضعیت شرایطو څخه. ملاقاتونه  کیدای شي انفرادي وی، جوړه وی، کورنۍ سره وی او یا هم په ډلیز ډول وي. مرکې د یو ژباړونکي په شتون کې د ناروغ د خوښې په ژبه ترسره کیږي.

د مرکز ټیم کې : یو شخص د ښه راغلاست لپاره، دوه ټولنیز کارکونکي، ژباړونکی، یو اوستیوپیت (پرمختللی شکسته بند)، یوه رواني ډاکټره او څلور روانشناسان شتون لری.

ټول ټیم ​​د طبي او مسلکي محرمیت تابع دی. اوزیغیس د دولت څخه خپلواکه ټولنه ده.

که چیرته تاسو غواړی چی د اوزیغیس د درملنی په مرکز که د پوښښ لاند ونیول شی نو مهربانی وکړی مونږ سره د تیلیفون له لاری هره پنجشنبه د ماسپښین له ۲:۰۰ څخه د ماسپښین تر  ۴:۰۰ بجو پورې – په ۰۷۶۹۷۹۷۸۳۸ اړیکه ونیسی.

Русский язык / Russe

Терапевтический центр Озирис оказывает помощь людям, покинувшим свою родину и столкнувшимся с экстремальным насилием со стороны человека. Эти преследования совершались как в стране происхождения, так и очень часто на пути во Францию.

Прибытие во Францию также отличается нестабильностью, сложными административными процедурами и ожиданием, что упрочивает сильное чувство незащищенности.

Переживание подобных событий причиняет большие страдания. Эти страдания иногда проявляются в инвалидизирующих симптомах, таких как бессонница, ночные кошмары, навязчивые и неконтролируемые образы, перепады настроения, боли в теле и т.д.

Терапевтический центр Озирис – это место, где Вас примут, выслушают и предоставят помощь, направленную на избавление от этих страданий.

Консультации являются бесплатными и предоставляются независимо от вашего административного статуса. Наблюдение в центре может быть индивидуальным, семейным или групповым. Встречи проводятся в присутствии переводчика на языке по выбору пациента.

Коллектив центра состоит из секретаря, двух социальных работников, переводчиков, остеопата, психиатра и четырёх психологов.

Все члены коллектива соблюдают врачебную и профессиональную тайны. Озирис – это независимая от государства ассоциация.
Чтобы получить помощь в Терапевтическом центре, свяжитесь с нами, позвонив на
горячую линию по телефону 07.69.79.78.38, звонки принимаются каждый четверг с
14:00 до 16:00.

Türkçe / Turc

Osiris Sağlık Merkezi, insan kaynaklı aşırı şiddete maruz kalan ve sürgünde yaşayan bireylere hizmet sunmaktadır. Travmatik olaylar çoğunlukla bireylerin kendi ülkelerinde ve kimi zaman Fransa’ya kadar uzanan sürgünleri esnasında gerçekleşebilmektedir. Fransa’ya varış, karmaşık idari prosedürler ve uzun bekleme süreleri insanlarda olumsuz izlenimler bırakmakta ve derin bir güvensizlik duygusu yaratabilmektedir. Bu tür olaylar önemli derecede sıkıntı ve acıya neden olabilir. Zaman zaman, bu sıkıntılar uykusuzluk, kabuslar, olayla ilgili anıların ve istilacı görüntülerin sık sık hatırlanması, ruh halindeki dalgalanmalar ve fiziksel rahatsızlık gibi engelleyici semptomlar şeklinde kendini gösterir.

Osiris Sağlık Merkezi, bu sıkıntıları hafifletmek amacıyla karşılama, dinleme ve bakım sağlamak üzere kurulmuş bir dernektir. Randevular, hiçbir idari statü şartı olmadan ücretsiz olarak sunulmaktadır. Terapiler bireysel, çiftler, aileler veya gruplar halinde gerçekleştirilebilir. Görüşmeler tercüman eşliğinde ve hastanın tercih ettiği dilde yapılır. Ekibimiz, bir resepsiyonist, iki sosyal hizmet uzmanı, tercümanlar, bir osteopat, bir psikiyatrist ve dört psikologdan oluşmaktadır.

Ekibimiz tıbbi ve mesleki gizliliğe sıkı bir şekilde uymaktadır. Osiris, devletten bağımsız bir organizasyon olarak faaliyet göstermektedir.

Sağlık Merkezindeki tedavilerden yararlanmak için lütfen yardım hattımızdan bizimle iletişime geçin:  Her Perşembe, 14:00 – 16:00 saatleri arasında. Telefon : 07.69.79.78.38

Українська мова / Ukrainien

Терапевтичний центр Озіріс надає допомогу особам, які були змушені покинути свою батьківщину і зіткнулися з екстремальним насильством з боку людини. Ці переслідування вчинялися в країні походження, але також дуже часто на шляху до Франції.

Прибуття до Франції також відзначається нестабільністю, складними адміністративними процедурами та очікуванням, що призводить до посилення відчуття незахищеності. Переживання таких подій викликає великі страждання. Ці страждання іноді проявляються в інвалідизуючих симптомах, таких як безсоння, нічні кошмари, нав’язливі та неконтрольовані образи, перепади настрою, біль у тілі тощо.

Терапевтичний центр «Озіріс» – це місце, де Вас приймуть, вислухають і нададуть допомогу, яка дозволить позбутися цих страждань. Консультації проводяться безкоштовно і надаються незалежно від вашого адміністративного статусу. Супроводження може бути індивідуальним, сімейним або груповим. Зустрічі відбуваються у присутності перекладача, мовою на вибір пацієнта.

Колектив центру складається із секретаря, двох соціальних працівників, перекладачів, остеопата, психіатра і чотирьох психологів. Наш колектив дотримується принципу збереження лікарської та професійної таємниці. Озіріс – це незалежна від держави асоціація.

Щоб отримати супроводження в нашому Терапевтичному центрі, потрібно зателефонувати на “гарячу лінію” за номером 07.69.79.78.38, дзвінки приймаються щочетверга з 14:00 до 16:00.

ქართული ენა / Géorgien