Recevez la lettre régionale

Kush jemi ne ?

Osiris eshte nje qender e specializuar per personat e merguar viktima te tortures dhe te dhunes politike, krijuar ne Marseille ne vitin 1999.
Eshte nje vend i te degjuarit, pritjes se vuajtjes dhe i mbeshtetjes terapeutike per personat qe kane perjetuar trauma te renda.

Konsultat behen falas, me takim dhe pa kushte nga statusi administrativ ; Osiris eshte nje shoqate e cila nuk varet nga shteti.
Ajo ofron konsulta individuale, ne cift, ne familje ose ne grup.Takimet zhvillohen kur eshte e mundshme ne gjuhen e deshiruar nga pacientet me prezencen e perkthyesve profesionale.
Ekipi i qendres i nenshtrohet sekretit profesional. Ai eshte multidisiplinar dhe ofron pritje, perkthyes, nje kineziterapist, nje psikiatre dhe psikologe klinike.

Per te na kontaktuar :
Julia Masson
Osiris
10, boulevard Cassini
13004 Marseille
Tél. : 04.91.91.89.73
Fax : 09 89 58 93 15
Email : coordination.osiris@free.fr

Si mund te shkohet :
Autobuz : ligne 81 - stacioni Cassini
Metro : stacioni Cinq Avenues Longchamp (linja M1)
Tramway : stacioni Cinq Avenues Longchamp (linja T2)